115 g voita

115 g sokeria

1 kananmuna

150 g vehnäjauhoja

½ tl leivinjauhetta

½ tl soodaa

ripaus vaniljasokeria

100 g karkkimurua

Punnitse kulhoon voi, käytä mikrossa n. 15 sekuntia jotta voi pehmenee, punnitse joukkoon sokeri ja vatkaa vaahdoksi. Lisää sitten muna ja vatkaa uudelleen vaahdoksi. Punnitse vielä joukkoon jauhot, lisää leivinjauhe, sooda ja vaniljasokeri. Sekoita ensin varovasti ettei jauhot pöllähdä ja jatka sitten reippaammalla teholla taikina tasaiseksi.

Jaa taikina kahtia ja sekoita 50 g Marianne Crunchia toiseen puoleen ja 50 g Tuttufrutti Crunchia toiseen puoleen taikinaa.

Pursottele kankaisella pursotin pussilla ja isolla tähtityllalla (käytin muovista punaista, joka tulee kertakäyttöpussien mukana, joustaa ja on riittävän suuri aukko, jotta cruchit ei tuki tyllaa) leivinpaperille pieniä kekoja (20 keksiä mahtui paistumaan ilman että tarttuivat toisiinsa paistuessaan) ja paista 190 asteessa noin 7 minuuttia uunin keskitasolla.

Anna jäähtyä rapeiksi ja herkuttele :)