Sain hiukan tämän tyyppistä kakkua jälkiruoaksi tässä syksyllä yksissä työhöni liittyneissä illanistujaisissa, enkä päässyt kysymään ohjetta, joten tässä oma sävellys...

Pohja: ½ pakettia dominokeksejä murustettuna (yksi keksi pötkö) ja voisulaa sekoitettu ja taputeltu irtopohjavuoan pohjalle.

1 purkki Vispi Cremeä

1 levy Pandan tummaa persikkasuklaata (130g, muistaakseni)

1 levy Pandan valkosuklaata (130g ?)

1½ prk kinuskikastiketta á 2dl (toinen purkinloppu oli edellisestä kokeilusta, joten ehkä 1 riittäisi...)

4 liivatelehteä

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vispaa Creme ja jaa 3 osaan (oon tehnyt jaon ihan siinä vispikulhossa lastan avulla).

Palottele suklaat pieniksi paloiksi mikron kestäviin kuppeihin.  Sulata ensin tumma suklaa mikrossa, n. 20-30 sekuntia kerrallaan ja sekoita välillä. Sekoita 1/3 cremeä ja tumma suklaasula tasaiseksi ja kaada keksimurupohjan päälle. (Tuli tässä mieleen että pieni jäähdytys pohjalle jääkaapissa/pakastimessa ei muuten tekisi pahaa, helpottaisi levittämistä, mutta onnistu kyllä vaikka keksipohja ei ollut ehtinyt jähmettyä) Kiehauta tippa vettä veden keittimessä liivatelehtien liuottamista varten. Sulattele sitten valkosuklaa ja sekoita 1/3 cremeä. Liuota 1 liivatelehti tippaan kuumaa vettä ja lisää valkosuklaa-creme seokseen ja sekoita nopeasti tasaiseksi ja levitä sitten seuraavaksi kerrokseksi kakkuun. Lopuksi sekoita vielä loppu creme ja kinuski, lisää 3 liivatelehden liuos ja kaada sitten päällekerrokseksi kakkuun.

Anna hyytyä jääkaapissa, varmaan muutama tuntikin riittää (ehkä 3-6 tuntia) mutta annoin olla yön yli.

Namia oli tämäkin ;)