Tein vielä eilen 100 g vaahtokarkkeja massan. Tällä kertaa siivilöin tomusokerin leivinalustalle ja kaadoin mirkotetut vaahtikset tomurokeri kasaan ja siivilöin vielä reilusti tomusokeria myös vaahtokarkkien päälle. Näin ei kädet tarranneet taikinaan ja massa syntyi huomattavasti helpommin kuin ensimmäisellä kerralla. Värjäsin vaahtokarkit keltaiseksi ja laitoin vajaan ½ tl sitruuna-aromia ennen kuin aloin vaivata taikinaa. Sitten taikina muovipussiin yöksi tasaantumaan.

Tänään sitten laikkasin mansikkakääretortun palaisksi ja sommittelin siitä perhosen, jonka päälle sipaisin vielä mansikkamarmeladia. Sitten vaan vaahtismassa mikroon 20 sekunniksi, kaulitsin levyksi ja koristelemaan. Vaahtokarkkitaikina koukuttaa. Tämän vien huomenna työkavereille maisteltavaksi kahvitauolla.