Pohja

6 munan sokerikakku perinteisellä "yhtä paljon sokeria kuin munia ja samanverran jauhoja suhteessa 50-50 vehnäjauhoja ja perunajauhoja + 1,5 tl leivinjauhetta" -ohjeella, paisto +175 kiertoilma-uunissa n. 40 min.

Täyte

5 dl Vispi Cremeä

200g mansikka survosta + pienimmät pinnalle hankitut mansikat paloteltuna

n. 1 rkl vaniljasokeria

4 liivatelehteä

+ 1prk mansikkamarmeladia ja kostutus vaniljasokerivedellä

Vatkaa Creme ja lisää sose + mansikan palat. Liota liivate lehdet kylmässä vedessä, sulata sitten puristetut lionneet lehdet tilkkaan kuumaa vettä ja lisää liivateseos cremeseokseen nopeasti sekaisin.

Leikkaa kakku kerroksiin (tein 4 kerrosta) ja kostuta vaniljavedellä. Käytän suihkupulloa niin tulee tasaisesti eikä liian kosteaksi.

Levitä mansikkamarmeladi kakkulevyille ja kasaa rengasvuokaan vuorotellen kakkulevyt ja täyte. Anna hyytyä yön yli jääkaapissa.

Koristelu

1 l mansikoita

2,5 dl Vispi Cremeä

Kakusta tuli yllättävän korkea, mutta näppärä päivänsankari onnistui leikkaamaan haastavan ensimmäisen palankin ongelmitta.

Kyllä mansikkakakku on aina mansikkakakku! :)