Pohja
6 munan sokerikakku perinteisellä "yhtä paljon sokeria kuin munia ja samanverran jauhoja suhteessa 50-50 vehnäjauhoja ja perunajauhoja + 1,5 tl leivinjauhetta" -ohjeella, paisto +175 kiertoilma-uunissa n. 40 min.
Täyte
5 dl Vispi Cremeä
200g mansikka survosta + pienimmät pinnalle hankitut mansikat paloteltuna
n. 1 rkl vaniljasokeria
4 liivatelehteä
+ 1prk mansikkamarmeladia ja kostutus vaniljasokerivedellä
Vatkaa Creme ja lisää sose + mansikan palat. Liota liivate lehdet kylmässä vedessä, sulata sitten puristetut lionneet lehdet tilkkaan kuumaa vettä ja lisää liivateseos cremeseokseen nopeasti sekaisin.
Leikkaa kakku kerroksiin (tein 4 kerrosta) ja kostuta vaniljavedellä. Käytän suihkupulloa niin tulee tasaisesti eikä liian kosteaksi.
Levitä mansikkamarmeladi kakkulevyille ja kasaa rengasvuokaan vuorotellen kakkulevyt ja täyte. Anna hyytyä yön yli jääkaapissa.
Koristelu
1 l mansikoita
2,5 dl Vispi Cremeä
Kakusta tuli yllättävän korkea, mutta näppärä päivänsankari onnistui leikkaamaan haastavan ensimmäisen palankin ongelmitta.
Kyllä mansikkakakku on aina mansikkakakku! :)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.